pozadie
Posledná zmena: 23.04.2024

Kurz Príprava a riadenie projektov

Názov modulu:Modul A: Zdroje na projekt Modul B: Príprava projektovej žiadosti Modul C: Implementácia projektu
Miesto realizácie kurzu:AINova, o.z.
Prostredná 47/A
900 21 Sv. Jur
Kurz sa poskytuje: Bratislava
Cena kurzu (cena s DPH):600 EUR
Poznámka k cene:Modul A: 100 EUR; Modul B: 300 EUR; Modul C: 200 EUR
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Kurz ponúka:
vedomosti a zručnosti z oblasti prípravy a riadenia projektov metódou logickej matice (metodika Európskej komisie) v nasledovnej štrukúre: informácie o zdrojoch na financovanie projektov (Modul A); metodika a postup prípravy projektovej žiadosti (Modul B) a skúsenosti z implementácie projektov (Modul C).

Vzdelávací kurz kombinuje: teóriu, prípadové štúdie a praktické cvičenia. Účastníci vypracovávajú pod vedením lektorky v menších tímoch cvičné projektové zámery.

Kurz je vhodný pre, ale nie len:

pracovníkov samospráv a projektových manažérov v štátnej správe alebo mimovládnych neziskových organizáciách, riaditeľov/zriaďovateľov MŠ, ZŠ, SŠ, DSS a iných vzdelávacích a sociálnych zariadení; pracovníkov vysokých škôl zapojených do prípravy a realizácie vzdelávacích a výskumných projektov; pre manažment MSP.
Organizačné údaje o kurze:1. V prípade, že program navštívi 2 a viac účastníkov z jednej organizácie, majú 20% zľavu z ceny kurzu.

2. V prípade záujmu celej skupiny (7 a viac ľudí) ponúkame realizáciu „kurzu na mieru“ vo vybranej (preferovanej) lokalite kdekoľvek na Slovensku, alebo online, na základe individuálnej dohody.
Dátum realizácie:14.05.2024 Poznámka k termínu realizácie:Modul A – 14. 5. 2024 prezenčne/ Svätý Jur
Modul B – 15. – 17. 5. 2024 prezenčne/ Svätý Jur
Modul C – 21. – 22. 5. 2024 online/ Platforma Zoom
Rozsah kurzu:36 h.
Doplňujúce informácie:Bližšie informácie o kurze: https://ainova.sk/education/projektovy-manazment/
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Barbara Kollárová
Telefón:+421905742703
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:Academia Istropolitana Nova
Adresa:Prostredná 47/a, 900 21 Svätý Jur
Informácie o spoločnosti:AINova sa venuje celoživotnému vzdelávaniu, najmä vzdelávaniu dospelých. Poslaním inštitúcie je poskytovať konzultácie a služby vedúce k rozvoju osobných a inštitucionálnych kapacít v oblasti európskych záležitostí a regionálneho a miestneho rozvoja. Inštitúcia presadzuje spoluprácu v rámci Európy s dôrazom na zachovanie a rozvoj jej kultúrneho dedičstva.
Vzdelávacie aktivity:Príprava na konkurzy EPSO Príprava a riadenie projektov Strategické plánovanie miestneho rozvoja Valorizácia kultúrneho a prírodného dedičstva v miestnom rozvoji Manažovanie lokalít Svetového dedičstva UNESCO Škola remesiel Správa bytového fondu na Slovensku Jazykové kurzy