Názov modulu:odborná príprava pre výkon epidemiologicky závažných činností
Miesto realizácie kurzu:celá SR - kurz prebieha online
Kurz sa poskytuje:
Celá SR
Cena kurzu (cena s DPH):50 EUR
Poznámka k cene:v cene sú aj učebné materiály
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Hygienické minimum je prípravný kurz určený pre jednotlivcov aj skupiny, ktorí chcú pracovať s potravinami a vykonávať epidemiologicky závažné činnosti a potrebujú získať odbornú spôsobilosť, pretože nie sú vyučení v odbore, ale aj pre súčastných pracovníkov v gastronómii, ktorí si chcú obnoviť svoje znalosti a zvýšiť kvalifikáciu. Tento kurz nie je povinný, žiadny zákon ho neprikazuje, ale veľmi Vám uľahčí prípravu na skúšky pred komisiou RÚVZ, ktorá povinná je. Požiadavka odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami totiž vyplýva zo zákona a zamestnávateľ nemôže prijať do zamestnania osobu, ktorá nie je odborne spôsobilá.
Organizačné údaje o kurze:Náš kurz prebieha online v podvečerných hodinách, takže nemusíte nikam cestovať a kurz môžete absolvovať aj z pohodlia domova. Venuje sa Vám verejný zdravotník, môžete sa na neho počas kurzu obrátiť s otázkami. Vyučuje sa dva dni po sebe v dvojhodinových prednáškach. Každý účastník kurzu získa zadarmo Príručku pre prácu s potravinami. Pomocou nášho kurzu sa pripravíte na skúšky pred komisiou.
Dátum realizácie:09.12.2024 Poznámka k termínu realizácie:Kurz otvárame priebežne počas celého roka. Najbližší kurz prebehne 9.12. a 10.12. 2024. Prednášky prebiehajú online dva dni po sebe, zväčša v popoludňajších hodinách.
Rozsah kurzu:4 h.