pozadie
Posledná zmena: 07.12.2023

Kurz Slovenský jazyk v logopedickej praxi

Názov modulu:B1-B2
Miesto realizácie kurzu:Jesenského 39
Kurz sa poskytuje: Trenčín
Cena kurzu (cena s DPH):600 EUR
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Kurz pripraví absolventa všeobecného a rozširujúceho kurzu slovenského jazyka na prax v uvedenej oblasti v Slovenskej republike. Obsahuje gramatické, frazeologické, konverzačné a odborné súčasti prípravy na prax v uvedenom odbore.
Organizačné údaje o kurze:kurz prebieha spravidla 8 hodín týždenne počas dvoch mesiacov
Poznámka k termínu realizácie:priebežne/individuálne
Rozsah kurzu:60 h.
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Mgr. Michal Lajcha
Telefón:+421910744615
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:Mgr. Michal Lajcha s.r.o.
Adresa:Mayerova 1436/40, 91401 Trenčianska Teplá
Informácie o spoločnosti:Naša spoločnosť sa prioritne venuje výučbe slovenského jazyka odídencov z Ukrajiny. Poskytujeme individuálne aj skupinové kurzy bez obmedzenia veku - od detí v predškolskom veku až po seniorov.
Taktiež poskytujeme individuálne kurzy anglického a španielskeho jazyka. Preferujeme prezenčnú výučbu a osobný kontakt s kvalifikovaným lektorom. Individuálny prístup a maximálne možné prispôsobenie sa klientovi je samozrejmosťou. Pri výučbe dávame veľký dôraz na profesionalitu a kvalifikovanosť našich učiteľov. S našou metódou výučby sme už veľa ľuďom pomohli k rýchlemu napredovaniu v ich jazykových kompetenciách.
Vzdelávacie aktivity:Individuálne jazykové kurzy poskytujeme pre všetky vekové kategórie. Slovenský jazyk - všetky úrovne a zamerania. Anglický jazyk: úroveň A1- C1 Španielsky jazyk: úroveň A1 - C2 Plán výučby tvoríme na základe individuálnej požiadavky a zamerania klienta, napr. Slovenský jazyk v doprave a logistike/poisťovníctve a administratíve/práve a legislatíve/lekárstve a medicíne/opatrovateľstve atď.