pozadie
Posledná zmena: 12.01.2024

Kurz Trvalá rias - "Lash Lifting"

Miesto realizácie kurzu:Skladná 28, Košice
Kurz sa poskytuje: Košice
Cena kurzu (cena s DPH):90 EUR (75.00 EUR bez DPH)
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Kurz je vhodný pre začiatočníkov aj zručné kozmetičky ktoré si chcú rozšíriť portfólio svojich služieb.

Lash lifting je napnutie a vytočenie mihálnic pomocou silikónových podložiek týmto úkonom sa mihalnice jemne vytočia a oko sa krásne opticky zvýrazni a zväčší následne sa na ne aplikujú vyživujúce séra ktoré sú výborne na výživu, pružnosť a rast mihálnic, potom sa aplikuje farba na riasy a na záver sa na mihalnice aplikuje keratín a vitamíny .
Organizačné údaje o kurze:Na kurz je potrebné doniesť si modelku. Materiál dostanete na kurze. Možnosť zakúpiť si set na trvalú po ukončeni kurzu.
Dátum realizácie:24.01.2024
Rozsah kurzu:6 h.
Doplňujúce informácie:V prípade otázok nás kontaktujte mailom
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Ing. Monika Pitoňáková
Telefón:+421917658180
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:Vánok Academy
Adresa:Skladná 28, 04001 Košice
Informácie o spoločnosti:Kozmeticko - dermatologické centrum, Vzdelávacia inštitúcia
Na Slovenskom trhu pôsobíme už 25 rokov a ponúkame služby v oblasti kozmetiky manikúry, pedikúry, telových ošetrení, masáže a wellness. Máme vlastné pracovné postupy. V priebehu rokov sa rozrastal náš pracovný tím a aj naša klientela.
Po mnohoročných skúsenostiach vzdelávaním vlastných zamestnancov sme sa rozhodli spustiť akreditovaný vzdelávací program - Vánok Academy kde ponúkame širokú škálu profesionálnych školení v oblastiach - kozmetika, vizáž, manikúra, pedikúra, modeláž gélom, masér
Vzdelávacie aktivity:Profesionálne školenia kt. sa vykonávajú konkrétne v zariadení starostlivosti o ľudské telo. Nadobudnete nielen teoretické znalosti ale hlavne praktické zručnosti v salóne so širokou škálou ponúkaných služieb,ošetrení a prístrojov. Uvidíte priebeh fungovania kozmetického salónu v reálnom čase.