Miesto realizácie kurzu:Vzdelávanie bude prebiehať podľa vopred dohodnutého miesta a času.
Kurz sa poskytuje:
Bratislavský kraj, Trnavský kraj, Trenčiansky kraj, Nitriansky kraj, Žilinský kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Košický kraj, Celá SR
Cena kurzu (cena s DPH):718 EUR (598.33 EUR bez DPH)
Poznámka k cene:Kurzy budú v plnej miere hradené príslušným úradom práce
Popis akreditácie:POA: 2008/2020/60/2 Dátum vydania akreditácie:23.09.2020
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Absolvent vzdelávacieho programu ovláda ekonomické a právne normy potrebné v prevádzke spoločného stravovania, zásady spoločenského vystupovania ako aj osobnej a prevádzkovej hygieny. Orientuje sa v gastronomických zásadách prípravy nápojových a jedálnych lístkov, ovláda postup prípravy teplých a studených jedál, múčnikov a teplých a studených nápojov. Ovláda pravidlá a techniku jednoduchej, zložitej obsluhy a obsluhy pri slávnostnom stolovaní.
Organizačné údaje o kurze:Vzdelávanie bude prebiehať podľa vopred dohodnutého harmonogramu.
Rozsah kurzu:300 h.