pozadie
Posledná zmena: 12.01.2024

Kurz Pedikér - Suchá pedikúra + Gellak + Šponovanie nechtov

Miesto realizácie kurzu:Skladná 28, Košice
Kurz sa poskytuje: Košice
Cena kurzu (cena s DPH):350 EUR (291.67 EUR bez DPH)
Získaný certifikát:Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti v zariadeniach starostlivosti o ľudské telo podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Naučíme vás prácu s profesionálnou prístrojovou pedikérskou brúskou ( správne opracovanie nechtového lôžka, vyhladenie zatvrdnutej pokožky nôh, odstránenie mozoľov, odstránenie kurieho oka / bradavíc ...)

Vysvetlíme vám ako ošetrovať problematické nechtové lôžko ( odpadnutý nechet, zlomený alebo poškodený nechet, nechet ktorý sa zarezáva ).

Naučíme vás metódu vyrovnávania nechtov - ŠPONOVANIE

Ako bonus sa naučíte rýchlo a efektívne aplikovať gellak po pedikúre. Vďaka čomu zvýšite hodnotu svojej práce !
Organizačné údaje o kurze:Kurz bude prebiehat prezenčne. Je potrebné prísť v bielom oblečení.
Dátum realizácie:24.01.2024 Poznámka k termínu realizácie:termín sa môže meniť z hľadiska obsadenosti
Rozsah kurzu:16 h.
Doplňujúce informácie:Kurzy prebiehajú v profesionálnom salóne s viac ako 25ročnými skúsenosťami. Lektorka kurzu je pedikérka z praxe s bohatými odbornými ako aj lektorskými skúsenosťami, s individuálnym prístupom ku každému účastníkovi.
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Ing. Monika Pitoňáková
Telefón:+421917658180
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:Vánok Academy
Adresa:Skladná 28, 04001 Košice
Informácie o spoločnosti:Kozmeticko - dermatologické centrum, Vzdelávacia inštitúcia
Na Slovenskom trhu pôsobíme už 25 rokov a ponúkame služby v oblasti kozmetiky manikúry, pedikúry, telových ošetrení, masáže a wellness. Máme vlastné pracovné postupy. V priebehu rokov sa rozrastal náš pracovný tím a aj naša klientela.
Po mnohoročných skúsenostiach vzdelávaním vlastných zamestnancov sme sa rozhodli spustiť akreditovaný vzdelávací program - Vánok Academy kde ponúkame širokú škálu profesionálnych školení v oblastiach - kozmetika, vizáž, manikúra, pedikúra, modeláž gélom, masér
Vzdelávacie aktivity:Profesionálne školenia kt. sa vykonávajú konkrétne v zariadení starostlivosti o ľudské telo. Nadobudnete nielen teoretické znalosti ale hlavne praktické zručnosti v salóne so širokou škálou ponúkaných služieb,ošetrení a prístrojov. Uvidíte priebeh fungovania kozmetického salónu v reálnom čase.