pozadie
Posledná zmena: 12.01.2024

Kurz Manikér - Manikérka ( Starostlivosť o prirodzené nechty + Akryl + Gél ) Akreditovaný MŠ

Názov modulu:Manikér
Miesto realizácie kurzu:Skladná 28, 04001 Košice
Kurz sa poskytuje: Košice
Cena kurzu (cena s DPH):720 EUR (600.00 EUR bez DPH)
Poznámka k cene:Možnosť realizácie - REPAS cez úrad práce , možnosť platby na splátky
Popis akreditácie:3648/2019/116/2 - Kompletný manikérsky kurz
Dátum vydania akreditácie:05.12.2019
Získaný certifikát:Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti v zariadeniach starostlivosti o ľudské telo podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Absolvent modulu pozná anatómiu a skladbu nechtu, zmeny na nechtoch súvisiace s poruchami zdravia, dôležité funkcie hornej končatiny ako aj kožné zmeny na rukách. Pozná vybavenie manikérskej prevádzky, pracovné nástroje, materiály potrebné pre použitie v manikúre a pri starostlivosti o ruky a prirodzené nechty, ošetrujúce prípravky na poškodené nechty, vírusové ochorenia akými sú bradavice, kurie oká - výskyt, prejavy, liečba, mykotické infekcie, alergie, malígne, benígne kožné zmeny, pozná povolené úkony v manikúre, pracovné postupy pri mokrej a suchej manikúre, modelovanie a lakovanie nechtov. Ovláda zásady bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a hygienické predpisy v oblasti manikúry, druhy dezinfekcie, dezinsekcie, sterilizácie, ako aj prevádzkový poriadok. Je zručný v oblasti používania manikérskych nástrojov, masáže rúk, regeneračných a relaxačných zábalov, parafínového zábalu, skrátenia a úprave nechtu pílovaním, zmäkčenia nechtového lôžka, ošetrenia poškodeného prirodzeného nechtu, lakovania nechtu. Komplexné vedomosti a zručnosti potrebné pre výkon manikérskych služieb získava absolvent modulov: Starostlivosť o ruky a prirodzené nechty, Nechtová modelácia UV gélom a Nechtová modelácia akrylom.
Organizačné údaje o kurze:Kurz sa bude realizovať prezenčnou aj dištančnou formou.
Dištančnou formou - online teoretická časť
Prezenčnou formou - na prevádzke Skladná 28 za účasti odborných lektorov.
Aktuálne iba OTP uchádzači.
Dátum realizácie:22.01.2024 Poznámka k termínu realizácie:termín realizácie sa môže meniť vzhľadom k obsadenosti kurzu
Rozsah kurzu:284 h.
Doplňujúce informácie:V prípade že záujemca zruší účasť na kurze do 48 hod od začatia ,bude mu vrátená plná suma kurzu. Alebo sa bude môcť prihlásiť na iný termín konania kurzu.
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Ing. Monika Pitoňáková
Telefón:+421917658180
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:Vánok Academy
Adresa:Skladná 28, 04001 Košice
Informácie o spoločnosti:Kozmeticko - dermatologické centrum, Vzdelávacia inštitúcia
Na Slovenskom trhu pôsobíme už 25 rokov a ponúkame služby v oblasti kozmetiky manikúry, pedikúry, telových ošetrení, masáže a wellness. Máme vlastné pracovné postupy. V priebehu rokov sa rozrastal náš pracovný tím a aj naša klientela.
Po mnohoročných skúsenostiach vzdelávaním vlastných zamestnancov sme sa rozhodli spustiť akreditovaný vzdelávací program - Vánok Academy kde ponúkame širokú škálu profesionálnych školení v oblastiach - kozmetika, vizáž, manikúra, pedikúra, modeláž gélom, masér
Vzdelávacie aktivity:Profesionálne školenia kt. sa vykonávajú konkrétne v zariadení starostlivosti o ľudské telo. Nadobudnete nielen teoretické znalosti ale hlavne praktické zručnosti v salóne so širokou škálou ponúkaných služieb,ošetrení a prístrojov. Uvidíte priebeh fungovania kozmetického salónu v reálnom čase.