pozadie
Posledná zmena: 14.02.2021

Kurz Online kurz Google Ads VII. Analýza a Zlepšovanie Kampaní

Miesto realizácie kurzu:IT Academy s.r.o.
Budova KOLOSEO
Tomášikova 50/A,
Bratislava 831 04
Kurz sa poskytuje: Bratislavský kraj, Trnavský kraj, Trenčiansky kraj, Nitriansky kraj, Žilinský kraj, Banskobystrický kraj, Prešovský kraj, Košický kraj, Celá SR, Zahraničie
Cena kurzu (cena s DPH):98 EUR
Poznámka k cene:Bezplatne pre klientov ÚPSVaR v programe REPAS/KOMPAS
Popis akreditácie:Akreditácia vzdelávacieho programu ďalšieho vzdelávania vydaná Ministerstvom školstva, vedy, výskumu a športu.
Dátum vydania akreditácie:22.01.2021
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Kurz Online kurz Google Ads VII. Analýza a Zlepšovanie Kampaní je pre teba ideálnou voľbou ak sa chceš naučiť maximalizovať zisk, vytvoriť online audit systém s tou istou filozofiou. Naučíme ťa zistiť či má váš Ads účet dobré výsledky alebo je tu priestor zarobiť z vašich kampaní vo vyhľadávacej sieti ešte viac.
Organizačné údaje o kurze:11 hodín videa
200 MB materiálov k stiahnutiu
Ročná licencia
Prístup na mobil a tablet
Prezentácia a ťaháky
Certifikát o absolvovaní
Rozsah kurzu:11 h.
Doplňujúce informácie:I. Ako sa nasadzujú kampane II. Pridávanie účtu, prepojenie účtov III. Politika predaja, konverzie a podnikateľský zámer IV. Vyhodnocovať úspešnosť a funkčnosť V. Prechod z automatu na manuál VI. Vysvetlenie metrík a stĺpcov VII. Miera preklikov a moje reklám VIII. Kvalita kľúčových slov a skóre kvality IX. Dvojičky a trojičky kľúčových slov a vylučujúce kľúčové slová X. Publiká, demografia a zúženie záujmu
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Ing. Mgr. Miroslav Reiter
Telefón:+421 907 375 543
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:VITA Company
Adresa:Tomášikova 50/A, 831 04 Bratislava
Informácie o spoločnosti:VITA je online vzdelávacia platforma, ktorá ťa naučí programovať, tvoriť grafiku, marketing a reklamu. Ďalej ťa vzdeláva v oblasti manažérskych zručností a osobného rozvoja.
VITA je Virtual IT Academy. E-learning z pohodlia tvojho domova.
Vzdelávacie aktivity:Zabezpečujeme medzinárodné certifikované kurzy a skúšky spoločností ako Microsoft, Axelos/People Cert, Android, Google, GASQB/ISTQB/IREB, Oracle, IBM, HP, Red Hat, AWS, SAP, EXIN, CISCO, Adobe, Unity, Pearson Vue.