pozadie
Posledná zmena: 24.10.2019

Kurz ANIMÁTOR VOĽNÉHO ČASU

Miesto realizácie kurzu:AquaCity Poprad, Športová 1397/1, Poprad, 058 01
Hotel Bratislava, Seberíniho 9, 82103 Bratislava
Kurz sa poskytuje: Bratislava, Poprad
Cena kurzu (cena s DPH):29 EUR (24.17 EUR bez DPH)
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Naše školenia sú praktickou prípravou pre výberové kastingy na pozície animátorov do zahraničia alebo prácu animátora na Slovensku.
Súčasťou školenia je kasting na pozície animátorov na Slovensku.

Účastníci školenia získajú:
- Praktické rady a zaškolenie od skúseného šéf animátora
- Certifikát Agentúry Pro-Staff o absolvovaní školenia
- Knihu: Animátor voľného času

Účasť na školení je prvým predpokladom na získanie práce animátora na Slovensku alebo v zahraničí. Účastníci školenia budú zvýhodnení pri obsadzovaní pracovných pozícií.
Organizačné údaje o kurze:Školenia pre animátorov organizujeme pravidelne cca raz za dva mesiace, v Poprade a Bratislave. Školenie trvá jeden deň - 8 hodín.
Dátum realizácie:30.01.2020 Poznámka k termínu realizácie:Školenia sú organizované pravidelne raz za dva mesiace.
Rozsah kurzu:8 h.
Doplňujúce informácie:Viac informácii o kurze pre animátorov a aktuálne termíny kurzov: https://www.prostaff.sk/praca-v-zahranici/skolenia-animatorov/
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Mgr. Cyril Černák
Telefón:+421903144870
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:Agentúra PRO-STAFF s.r.o.
Adresa:J. Matušku 2/2303, 05205 Spišská Nová Ves
Informácie o spoločnosti:Sme prvou pracovnou agentúrou na Slovensku špecializujúcou sa predovšetkým na animačné služby v cestovnom ruchu. Ponúkame mladým, jazykovo nadaným ľuďom šancu získať atraktívnu prácu animátora v zahraničí pričom priamo spolupracujeme so zahraničnými hotelmi a agentúrami podobného zamerania. V ponuke máme takisto iné pracovné pozície v oblasti cestovného ruchu: recepčné, čašníci, barmani, chyžné, plavčíci, maséri, hotelový personál a pod.
Vzdelávacie aktivity:Pre záujemcov o prácu animátora organizujeme pravidelné kurzy animátorov voľného času formou prednášok, praktických tréningov a cvičení s cieľom pripraviť animátora na profesionálnej úrovni. Školenia sú organizované skupinovo, často aj priamo v hoteloch a strediskách cestovného ruchu na Slovensku alebo v zahraničí, kde si budúci animátori majú možnosť vyskúšať túto prácu priamo v praxi.