pozadie
Posledná zmena: 24.01.2024

Kurz online kurz Hygienické minimum

Názov modulu:odborná príprava pre výkon epidemiologicky závažných činností
Miesto realizácie kurzu:celá SR - kurz prebieha online
Kurz sa poskytuje: Celá SR
Cena kurzu (cena s DPH):40 EUR
Poznámka k cene:v cene sú aj učebné materiály
Informácie o kurze
Obsahová náplň kurzu:Hygienické minimum je prípravný kurz určený pre jednotlivcov aj skupiny, ktorí chcú pracovať s potravinami a vykonávať epidemiologicky závažné činnosti a potrebujú získať odbornú spôsobilosť, pretože nie sú vyučení v odbore, ale aj pre súčastných pracovníkov v gastronómii, ktorí si chcú obnoviť svoje znalosti a zvýšiť kvalifikáciu. Tento kurz nie je povinný, žiadny zákon ho neprikazuje, ale veľmi Vám uľahčí prípravu na skúšky pred komisiou RÚVZ, ktorá povinná je. Požiadavka odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami totiž vyplýva zo zákona a zamestnávateľ nemôže prijať do zamestnania osobu, ktorá nie je odborne spôsobilá.
Organizačné údaje o kurze:Náš kurz prebieha online v podvečerných hodinách, takže nemusíte nikam cestovať a kurz môžete absolvovať aj z pohodlia domova. Venuje sa Vám verejný zdravotník, môžete sa na neho počas kurzu obrátiť s otázkami. Vyučuje sa dva dni po sebe v dvojhodinových prednáškach. Každý účastník kurzu získa zadarmo Príručku pre prácu s potravinami. Pomocou nášho kurzu sa pripravíte na skúšky pred komisiou.
Poznámka k termínu realizácie:kurz otvárame v priebehu celého roka, zväčša každý mesiac.
Rozsah kurzu:4 h.
Kontaktné údaje
Kontaktná osoba:
Meno:Lenka Chudá
Telefón:+421949117914
Vzdelávacia inštitúcia:
Názov:Mgr. Lenka Chudá, PhD. - HWORK PZS & BOZP
Adresa:Ulica Juraja Slottu 6545/2, 917 01 Trnava
Informácie o spoločnosti:pracovná zdravotná služba, BOZP, požiarna ochrana, kurz Hygienické minimum, prevádzkové poriadky, odborné poradenstvo, vydavateľská činnosť
Vzdelávacie aktivity:kurz Hygienické minimum - odborná príprava pre výkon epidemiologicky závažných činností